Brummm

Kick off i skolan idag, var helt okej och vi fick sluta efter lunch, så då han jag i lugn takt ta mig till stallet, det regnade så jag tog en lugnt barbacka tur i typ 20 min bara, men det var supermysigt :)

Sen kom jag hem och jag och mamma lagade egna kyklingburgare som blev sketagoda :D

Morsan hadde styrelsemöte här hemma efter maten så jag åkte med pappa och hämtade en soffa vi ska ha i gästrummet, då köpte vi även ett nytt täcke till mej eftersom jag fryser så mycket om nätterna! innan nu har jag hafft två täcken och i vintras hadde jag två täcken, en tjock fleece filt och ibland en filt till! så det känns skönt med  bara ett bra tjockt täcke nu. Efter det så övningskörde jag en stund och nu är vi hemma, så jag bytte alla lakan på en gång med det nya täcket och sen har jag tagit en kopp te och kolla priser på boots till Idde, frakten var för dyr med bara dom från börjes så jag tänkte åka till Hööks imorrn mellan skolan och jobbet och köpa där, jag kommer nog komma hem med fler än bara dom för så brukar det bli :P

Men men, nu ska jag ducha! Ha det gött <3







                                                  PUSS OCH KRAM                





Borta me vinden

Har hafft ett fett uppehåll här på bloggen men e back in black! :)

Har vart på way out west under sommaren med min bästa vän Josse och såg bla Iggy pop,  Wu tan clan, Lykke li, Håkan Hellström mm, det var skitkul! :)

Dessutom är jag numera fodervär till min medryttarhäst eftersom att Sandra som äger Idde har flyttat, kommer sakna Sandra men tar hand om hennes fina häst under tiden :) Har börjat träna hoppning liote mer seriöst nu och har fått hjälp av Sandras urgulliga kompis Emelie som är sjukt duktig! Så vi hadde tänkt åka på nån clear round om några månader :)


Skolan har ju börjat och det känns faktiskt helty okej, vi är ju bara här i två veckor nu och sen åker vi på praktik! Det enda som är hur jobbigt som helst är att jag kommer missa Ozzy Osbourne konserten som jag fick biljett till i 18 års present! :(:( skolan har redan bokat flyg och grejer och jag skulle få betala massa pengar för en egen biljett och dessutom skulle jag ligga på minus hos djurparken redan innan jag kommer dit så det går bara inte, i vilket fall så har varken jag eller mina föräldrar pengar till dendär flygbiljetten så det skulle inte funka hur som helst... Känns hur sämst som helst! Ozzy har alltid vart min största idol i helöa mitt liv så jag gråter typ floder om nätterna!

 Jajja man kan fan inte få allt här i världen!





                



                                                 PUSS OCH KRAM       







jag och Idde

















Kan man va snyggare?


RSS 2.0