Regn :(

Har vart upptagen hela veckan! Jobbade ju i måndags och det gick bra, jag sålde fem stycken på fyra timmar vilket är helt okej för att vara andra gången!:)
Hadde Idde i tisdags och onsdags, jobbade igår och då sålde jag åtta stycken på fyra timmar vilket känns skitbra! :D Det är vad man ska sälja och det känns asbra eftersom det bara var tredje gången jag jobbade, jag trodde det skulle ta mycket längre tid att kom igång!

Idag är det fett skönt med fredag, den här helgen ska jag verkligen sova ut! Känns jättebra med tanke på att jag inte gjort det på två veckor! Ska även göra klart min etologirapport för snart så sätts betygen och då måste den vara klar. På söndag jobbar jag 12:00 till 18:00 och efter det ska jag hem till bejb som slutar sitt jobb samtidigt som jag :) <3

Längtar dit eftersom vi inte har kunnat umgås efter skolan knappt alls på sista tiden eftersom vi båda fått jobb och har tusen prylar att göra i skolan. Vi ses ju varje dag i skolan men man vill ju ha egen tid med varrandra oxå!






                                                                                     PUSS OCH KRAM                


Påtaläger och nalle puh kalas

Har vart på ledarläger inför konfirmationslägret jag ska var ledare på i sommar, vi hängde på scoutgården påta och hadde det svettigt! Sköna mäniskor och najs väder så det var en trevlig helg för min del!

På söndagen åkte jag direkt till min systersons nalle puh kalas, detta var även det trevligt! Alltid mysigt med min systers söta ungar! <3

När jag å mamma och pappa kom hem igår så började vi städa i det nya badrummet. det är klart nu med det e ju massa damm och fog osv överallt som ska bort och vi hängde upp handdukar, duschdraperi och allt sånnt! Det blev jättefint! :D

Färgade håret också, inte i nån plötslig fär utan bara mellanbrun, inte så såtor skillnad från innan, lite mörkare och framförallt försvann mina röda nyanser vilket var vad jag ville så jag är nöjd! Färgen kostade bara 46:- så jag var lite beredd på att det skulle vara ett ojämnt resultat eller nått men jag tycker det blev bra så jag ska nog fprtsätta använda denhär färgen när jag färgar själv, JaneHellens MOOD färg var det om nån vill ha tips!

Idag började jag 09:40 så det var skönt med lite sovmorgon, ska jobba idag efter skolan så kommer vara hemma vid 23:00 ikväll vilket betyder att jag kommer vara lite trött imorrn antagligen.. tills dess!







                                                                           PUSS OCH KRAM                        



                                            


Morfin? JA!

Var på utbildning igår somsagt och det gick bra! Drog till stallet efter men red inte eftersom jag var där typ halv nio :P Mami var snel hest och hämtade mej så jag fick övningsköra hem! :) Det gick supeeerbt!

Idag var jag hos fabror tjej doktorn på morgonen för att jag har hostat i över en vecka nu :( kan typ inte sova! Fick hostmedecin med morfin i.. hoppas de hjälper! Ska jobba första gången idag och jag är skitnervös att jag ska få fetaste hostattacken när jag pratar med en kund.. Man vill ju inte faila första dan! :/

Har estet nu och ska redovisa två arbeten! Lägger upp bild på dom sen ;)









                                                                         PUSS OCH KRAM             






fingersvullst?

Har vart duktig flicka idag och gjort min skoluppgift, tvättat två maskiner, lagat mat- kykling och barbecue (stavas det då?) pommes. GOTT! :)

Sen fick jag reda på att jag fick jobbet som telefonförsäljare idag så jag ska dit imorrn! Känns skitbra, jag behöver verkligen pengarna :)

Jag var å plockade gräs till kaninerna- eftersom jag är världens bästa och mest omtänkasama kaninägare så plockar jag typ hundra kilo gräs varje dag till dom plus grenar å skit. Fattar inte hur jag orkar eller hinner men jag gör det likförbannat!
Ialla fall så plockade jag gräs och plötsligt fick jag en sticka som var typ en centimeter lång in i fingret, hur fan får man en sticka av gräs tänker ni? Men det var sånnt där vass liknande gräs och det var massa gammla torkade sånn precis vid det färska och det är typ hårt som trä. Fick in den i fingret och det gjorde apa ont men jag drog ur den på en gång. Blödde bara lite så jag trodde det var bra, annars när jag får stickor så brukar det lixom gå över typ fem minuter efter stickan är borta, men denhär gången gjorde det inte det! :O

Det gör fortfarande skitont och är svullet som fan å alldeles rött och varmt! det svullnar bara mer å mer, kan typ inte göra nått med fingret heller, kan typ inte ens böja det ordentligt :P

Jag hoppas fan det går över snart.

 Nu ska jag titta på Cougartown! see yah..







                                                                            PUSS OCH KRAM             







Mitt korvfinger


Ledig dag

update om helgen: 

Var med Josse i fredags och kollade skräckfilm! sov hos henne och på lördagen så åkte vi hem till mej å käkade här, Oscar och Stefan kom förbi och vi följde med hem till Oscar och chillade där på kvällen sedan sov jag och Josse hemma hos mej! :) Söndagen spenderades på att rengöra kaninburen, fylla på med torv och borsta dom. På kvällen åkte jag hem till Kalle och mös! <3

Igår var det skola som vanligt, jag hadde prov i biologisk mångfald och det gick käpprätt åt helvete. Det var hur mycket som helst material att plugga på och självklart hadde jag ju pluggat på instuderingsfrågorna, men nejnej, det var typ inga alls från dom frågorna så jag kunnde ju inte ett jota. Men jag kan precis allt om det som inte var med på provet! Bra å ha lixom :P

 Efter skolan bar det av till stallet, red på volten och jobbade med bommar och ett hinder idag, det gick skitbra men jag red inte så länge för det var ju så varmt att man blev genomsvettig efter tre minuter! xD

Åkte hem å käkade och drog sen hem till Josse en stund. Åkte hem vid elva till min mormor och morfars lägenhet och sov där igen eftersom jag är ledig idag och det fortfarande kommer hit folk och jobbar klockan åtta på morgonen!


Vaknade vid tio idag, inte typiskt mej men skitbra när man e ledig så att man får nått gjort! Gick hem och käkade frukost utomhus i det fina vädret :) Solade en stund och nu sitter jag och pluggar.. Jag har nog gått å blivit en riktig pluggis så mycket tid som jag lägger ner på det ;)

Nu är det dax att plugga vidare ffs!





                                                                                 PUSS OCH KRAM                   



Bästavän!

Gick upp rätt tidigt idag, typ halv tolv ;) Drog sen till stallet, Sandra och hennes polare var oxå med! :) Jag red bara fram och sedan red elins kompis Idde och hoppade honom! Det gick superduperbra! Drog hem snabbt och duschade, sen körde jag min fina DT till macken och tankade innan jag drog till Josse!

Viska ha bästavänn helg! Idag e vi  hemma hos henne och imorrn drar vi hem till mej och kankse fotar mej å så! Vi ska snacka skit om bajshuvven och skratta åt dom! mihihi! :D

Nu dricker vi oboy å tittar på dåligt nickelodion program! Dubbat ftw ;)









PUSS OCH KRAM                





Långhelg

Vaknade imorrse. tröck på znoos. Vaknade. tröck på znoos. Vaknade. Tröck på znoos. gick upp 20 minuter efter det och hann sätta upp håret i tofs, ta lite foundation, göra en macka och sen dra direkt till tåget. Najs dag i skolan, tre rätt slappa lektioner och dubbellektionen i sällskapsdjur var inte så jag kunde åka hem efter lunch. Åkte till direkt till stallet och satt en stund och läste Min Häst tidningar med stallkatten Tusse! :D Tog en mysig tur i skogen med Idde. Riktigt härligt i solskenet.

När jag kom hem så käkade jag middag, sallad idag, med mamma och pappa på altanen.
Har nyss kollat klart på Anna Anka söker Assistent och druckit upp min Chai latte :)
 Kollar nu på efterlyst, det handlar om tre mördade personer i härnösand, två av dom barn. Jag mår så himmla dåligt av att se sånnt här. Flickan var 12 år och pojken 15. Det känns så absurt att två personer som har hela livet framför sig ska behöva dö. Det är obegripligt för mig hur man kan mörda, och ännu svårare att förstå hur man kan mörda ett barn..

Jag tar den här kvällen till att tänka på de mördade och deras nära och kära, för om det hadde gällt mig hade jag uppskattat om människor ute i sverige gjorde detsamma!










                                                                  PUSS OCH KRAM                



Sjuk

Vaknade imorse och kunde inte få fram ett ljus ur min hals som var lika tjock som en trädstam. Tänkte gå till skolan endå för jag skulle till stallet efter och jag behövde verkligen gå dit å få min meditation! Men efter ca 20 minuter av att försöka fixa mej iordning så fattade jag att det aldrig skulle gå, hostade massa å höll typ på å spy varrenda gång så jag fick vara hemma. Men såklart inte i mitt hus eftersom de tidigare nämnda svettiga gubbarna kommer hit klockan åtta, så jag gick hem till mormor och morfars lägenhet igen. Kollade på tv hela dan, drack ungefär 100 koppar te och läste lite. Mår bättre nu på kvällen så jag går till skolan imorrn och till stallet! :) ska äta mörk choklad med marsipan för jag e värd det!








                                                                     PUSS OCH KRAM                  


Måndag igen?

Märkte igår på kvällen att jag hadde sovmorgon idag till 12:40. Trevligt tänkte jag, men kom sedan på att det kommer typ hundra svettiga gubbar hit klockan åtta på morgonen för att jobba i vårat badrum och jag hadde inte alls lust med att för det första bli väck kloclan åtta när jag kunnde sova till halv tio och sedan behöva göra mej iordning och käka frukost med dom springandes i huset, så jag tog mitt pick och pack och sov i min mormor och morfars lägenhet som ligger 200 meter bort, de va inte hemma och tyckte det var helt okej, så jag sov lugnt och skönt i en heltyst lägenhet, gick upp halv tio och fixade mig helt i lugn och ro, försov mej inte heller!

Åt frukost och allt. Fick dock traska ner till tåget i regnet men lånade ett paraply också så det gick okej, hadde bara en lektion idag dessutom så det är najs!:) 
 När den var slut så bestämmde jag mej för att vara duktig pluggis och stanna kvar i skolan för att jobba med artikleutmaningen! Först gick jag och Erika till coop och jag köpte en baguette och brämhults jordgubb/lime dricka! Eftersom jag inte käkat lunch i dag. Har gjort klart en artikel nu och ska kanske börja på den andra nu.



Fem veckors praktiken i trean börjar nästan direkt efter sommarlovet, vi ska önska plats snart, vet inte riktigt vad jag och Kalle ska välja, Kristianstad lutar det mot med det känns också som att det är smart att vara på skansken akvariet! Att få jobba med Jonas Wahlström är nog skitkul och man lär sig antagligen sjukt mycket! Plus att det finns möjlighet att söka jobb där efter. Samtidigt.. så känns det bra att ha vart på en så stor djurpak som Kristanstad och att den är  utomlands ( Norge) så ja, vi får se! Får tänka på det och vi ska oxå gå och kolla på vad tidigare praktikanter har tyckt om Kristianstad.

Dax att plugga mera!







                                                                           PUSS OCH KRAM            










bilder från praktiken i höstas








Rensade pingvinhus-lukta skunk fan! På Slottskogen







Världens roligaste pelikaner!







Pippisar i fågelhuset tröttnade man aldrig att titta på, så himmla vackra!





Jag och fölet rabalder! Jag e RÄTT snygg ;)





Skånegäss :)






Humboldtpingviner




Sälkutar




Höns och påfågel





Getter unt Hallon




Vilda och hennes kalv




Öppnade typ en miljon musslor på Havets Hus




Tvättar hajakvarium




Klappa krabba.. fint!




Svenska anemoner



Upptagen

Har inte bloggat på några dar, har inte hafft tid tyvärr ;) Men Jocke, Kalle och jag drog till Inferno Online efter skolan i fredags och efter det så åkte jag å Jocke hem till mej. Kalle skulle jobba på lördan så han var tvungen att åka hem. Jag och Jocke hadde det trevligt, vi spelade kort med mamma å pappa!

På Lördagen så var vi på 4H hela dagen. Tråkigt väder men vi spelade kort när vi var klara med stallet. Sov skavfötters i soffan och åt choklad! På kvällen åkte jag till Kalle och vi hadde myskväll.

Åkte hem idag vid två och åkte direkt till stallet. Jobbade med bommar och hoppade lite idag, Idde var superduktig och vi hadde jättekul tillsammans!

Hemma var hela tjocka familjen där med systrar, män, barn och hundar. Alltid lika trevligt! :D

Pappi och jag tittar på hockeyn nu och snart ska jag sova, börjar typ bli sjuk, har asont i halsen och hostar :/







                                                                 PUSS OCH KRAM                     


Kväll

Sitter hemma hos bejb nu! När vi kom hem så hoppade vi lite studsmatta och hadde oss, fint väder och allt! Sen åkte Kalle å spelade trombon och jag sov i typ 40 min :P fett trött ;)

När han kom hem så mös vi i soffan lite tills maten var klar. Blev kyklingpasta idag! Min favvomat faktist så jag blev helt jävla proppmätt.. kan typ inte sluta äta när de e så gott!
Efter maten så satte vi oss nere i tvrummet och spelade kort å lyssnade på red hot chillipeppers! Kärlek på det <3 Snart ska vi nog dra oss till sovrummet och hare gött!








PUSS OCH KRAM                 







Gammal bild på oss, över ett år gammal!

Babe! <3

Var på intervju igår ju och det kännsdes skitbra! Hon skulle höra av sig denhär veckan så jag får hoppas på att jag får det! :) Åkte till stallet efter och tog en trevlig tur, precis när vi gick in så började det spöregna, så jag hjälpte Carro att ta in dom andra hästarna från hagen.
Övningskörde hem och det gick bra, haha fasst mamma lyckas alltid få panik minst en gång när vi kör för att hon tror att jag ska köra in i nån eller något, men det gör jag aldrig ;)


Idag så har jag bara två lektioner men jag ska hem till Kalle och han har dubbel lektion i matte efter att jag har slutat, men det passar sig rätt bra endå för då kan jag göra klart artikleutmaningen medans jag väntar på honom!

Kaos hemma i mitt hus just nu förövrigt. Bygger om badrummet så det är papp överallt på golvet och smutsigt å saker överallt å ja.. jobbigt helt enkelt :P

Nu är det dags för lite salsa på jumpan!







                                                         PUSS OCH KRAM                      











Babe & jag




Smutt

Blev inget inlägg igår. Jag kom hem vid 22:00 från kyrkan och konfirmandmöte så jag orkade verkligen inte skriva nått då! Men jag hadde en bra dag igår! Konfizarna va trevliga å allt!

Idag så ska jag på jobbintervju på provoice, som telefonförsäljare! Två tjejer jag känner jobbar där och det verkar va ett bra jobb endå. Jag behöver verkligen pengar eftersom praktiken i trean till sydafrika kommer kosta mej minst 20, 000:- vilket jag verkligen inte har just nu :P Hon som har intervjun verkar jättetrevlig så jag hoppas på att det blir jobb!
Efter detta så ska jag iväg till stallet. Eftersom vi hadde boxningsworkout igår med skolan så har jag träningsverk! De e bara att hoppas på att man kommer upp på hästen iallafall ;) Tror att det kommer vara fortsatt fint väder så då kan jag ta en trevlig tur i solen!

Sitter i skolan så så det är nog bäst att jag fortsätter arbeta på artikelutmaningen!









                                                      PUSS OCH KRAM               


Förvirrat!

Allt blev förvirrat idag :P Först så sa jag i fredags till Sandra som äger Idde att jag inte kunde rida på tisdag för att jag skulle jobba i kyrkan då så jag skulle ta måndag istället. Sen när jag var i stallet på söndagen så kom jag på att jag skulle på möte angående projektarbetet och trodde att det var det mötet jag fått för mej skulle vara på tisdagen och ringde alltså Sandra och sa att jag skulle byta tillbax till tisdag igen. Sen idag så berättade Johanna att vi inte skulle ha mötet om projektabrbetet så då tänkte jag att jag skulle hem till Josse som jag hadde tänkt från början för nån vecka sen men avbokat eftersom jag skulle ha möte. Påvägen hem på tunnelbanan kom jag ju på då att jag faktiskt skulle till kyrkan imorgon tisdag och därför hadde sagt rätt till Sandra från början om att jag  inte kunnde rida då.. Hahha ni fattar vad förvirrat va? Mja så jag fick ringa henne och ändra igen! :P

Tillslut när jag kom hem och skulle hämta grejer för fotningen hos Josse så för jag sms från henne att hon e typ sjuk så hon kunde inte ses :( Så allt slutade med att jag hjälpte pappa hämta vårat nya badkar, letade igenom hela fucking Lidl efter skorpor men dom hadde inga så vi fick åka till ICA efter det med badkar å allt för jag måste verkligen ha skorpor! :P där hadde dom det iallafall. :D
När vi kom hem så hjälptes vi åt att bära ut det gammla badkaraet, kan säga att det var förjävla äckligt under det! Med tanke på att det var lågt, hadde stora otympliga ben och en slags front så kan man inte göra rent under det om man inte flyttar på hela skiten. Så det var ganska mycket gammla rakhyvlar å schampooflaskor å tops(!?) därunder. Growseeee!

Tog mej ut på en springrunda! Härligt och jobbigt! Klippte grenar till kaninerna och efter det satte jag mej och tittade på Top Model med en kopp Jordgubbste och skorpor! <3


Dags för mej att duscha! See yah babes! <3









                                                                    PUSS OCH KRAM                     

  





Dålig update!

Har inte skrivigt något igår men det var fullt upp hela dan! Först tog jag chillfrukost hemma.. Men sen så fick jag ryck och gicl ut och vårstädade kaninburen å det tog typ två timmar, bort med massa halm från vintern osv, men det blev jättebra och kaninerna var jätteglada att få vara ute på gräsmattan medans jag höll på, grannbarnen var där och gav dem kärlek! :)

Sedan bar det av till stallet! Allt gick bra, Idde var lite ofokuserad bara men vem är inte det i det härliga vädret? Haha han tänker vell på snygga damhästar han ;)

Hem igen efter det och där väntade mina päron, syster Sandra hennes man Matte och deras underbara ungar!  Trevlig kväll och sen tog jag ett bad, var skittrött ochsomnade nästan i badet men sen när jag skulle sova så gick det fan inte, var vaken skiitlänge och kunnde inte alls sova! :(

Försov mej som vanligt imorse men idag riktigt ordentligt, typ två timmar :/ så jag kom till skolan lagom till lunchen. Hehe typiskt!

Blev inget möte med projektarbetet så  idag ska jag  hem till min allra bästa vän Josse! Vi ska mysa och hon ska ta fina bilder på mej ;) Det ska bli awesome!







PUSS OCH KRAM                             





Idag e jag sugen på Kebab

Trevlig kväll igår trots massa regn å annat skit! Vi träffade trevliga folk i Centrum och sen drog vi hem till Andreas med Stefan och Oscar. Spelade kort och höll det livat, kom fler folk dit efter ett tag oxå! :)!
 Känner dock just nu att jag gick väldigt långt igår och e helt slut i benen :P

Idag blir det till å chilla med film och kebab ikväll! Just nu håller Jocke på å steker pankakor! Han gör nog tamejfan dom godaste i världen helt seriöst ;) God frukost e vad det blir!

Haha jag ska lägga upp en bild från igår sen när Kalle lagt in den på datan!
 







                                                                  PUSS OCH KRAM                      


RSS 2.0