störst av dom är kärleken

Skulle åkt till Kalle direkt imorse men självklart glömmde jag bort att han skulle jobba vid fyra så jag tog alltför lång tid på mej.. han ska komma hit snart när han jobbat klart! :D

Men iallafall så fick jag stanna hemma och då glodde jag på brölloppet! Prinsessans alltså :P har inte vart så värst hysterisk kring det innan. tycker det är jättekul att dom kan gifta sig å allt men har inte tyckat att jag har så mycket med saken att göra lixom, känns mer okej å titta på tv:n. Så det gjorde jag och fyfan va fint det var! såklart började jag böla när Daniel gjorde det åh aa.. jag brukar inte böla på sånnt men nu gjorde jag det! Det märks lixom så tydligt hur mycket dom älskar varrandra.. Det känns fint och viktigt!

Efter bröloppet så for jag till stallet, red ut å hadde det supermys med världens bäst Idde <3 åkte hem och fick käka middag ute med grannarna som precis grillat kykling, skitschysst av dem att bjuda mej när dom vet att jag e ensam !:D nu tittar jag vidare på bröllopps middan för jag har inget bättre för mej i väntan på min bejb!  Laddar filmen youth in revolt som vi ska se oxå, den verkar skitkul och är verkligen bådas stil i filmväg så det blir nog puuuurfekt! bra helg dehär :)






                                                                            PUSS OCH KRAM                          







JAG ÄLSKAR DIG


sol, regn, åska,sol

Har hafft en miljon grejer å göra, vart på kryssning/spa med min mami förra helgen, har jobbat heltid mån till tor, vart i stallet, lekt med Lovan lekt med min Bejb, yada yada yada.

Skönt me sommarlov iaf! Snart bär det av till Gransnäs för min del, konfaledare somsagt, ska bli skönt å slippa jobba som telefonsäljare i tre veckor! De e inte direkt kul.. asså dom man jobbar me e bäst och man har alltid kul på det viset, men själva säljandet blir långtråkigt. Dock kan man ju tjäna feta pengar så de e ett bra jobb iallafall! 

Idag har jag först vaknat fett sen, skönt att jag e ledig på fredagar.. sen cyklade jag ner till centrum, åkte till skolan å skulle hämta prövningsmaterial. Fick en lapp med hennes mejladress å "glad sommar".
Vafan? hon ska lixom ge mej allt material jag behöver för provet! å det va typ flera häften å en bok egentligen, snacka om lat jävla lärare, ska mejla henne å fråga vafan de e frågan om här?! aja, sen åkte jag tillbaxs, kul att ha slösat två timmar på en lapp, sen cyklade jag till stallet, red ut en sväng på finaste Idde, cyklade hem igen, ( känner mej apa duktig som cyklar, gjorde det igår oxå. de e ingen liten bit ska ni veta, så jag ÄR duktig som gör det :D) lagade pasta å kyklingbullar, drack te, matade mina djur å sen tog jag massa fina bilder på mej själv!

Helt naturella, utan smink, min skitkamera å allt, svartvita, blev skitbra måste jag erkänna. Skrattar åt alla som betalar massa pengar för att gå till "modell för en dag" grejen.. alla bilder är lika dana som alla andra som går dit och alla vet att det är där man vart. alltså vart ligger det snygga i det? jo visst jättefina bilder, men endå.. man kan köra samma grej hemma helt gratis så varför betala för bilder med samma bakgrund som 90% av alla ens vänner redan har? inte jag iallafall! Nedan följer lite bilder från idag då!








                                                                                    PUSS OCH KRAM                      






                                







                                



                                 




                                




                                  





 


Dåligt. myckhet dåhlight!

Har inte skrivit på över en vecka men har inte hafft tid eller lust heller för den delen :P
men ja jag hadde en vanlig vecka tror jag, köppte lite nya kläder förra torsdagen, jobbade, var med bejb. Var i stallet både fredag och lördag för Sandra var bortrest.
Var på klass-grillfest i lördags också och det var trevligt. :D

Jobbade på Söndagen , åkte hem å käkade med familjen rörig, alltså mamma, pappa Sandra Matte, Liam och Leo! Sedan for jag till trekanssjön och hängde där med Kalle, Alonso, Julia och Felicia, jag å Kalle kom hem till honom fett sent så jag tog sovmorgon igår, jobbade på kvällen och idag hadde jag apastor sovmorgon och lyssnade bara på redovisningar från B klassens praktik. Fixade med det sista i min etologirapport å nu ska jag hem. Handla lite grejer till min å mammas spahelg!:D och sen till stallet. Underbar dag med andra ord ;)


                                                                                               





                                                                           PUSS OCH KRAM                   



                                                                 


Kanppt två veckor till sommarlov!

Sorry du en person som tydligen läser min blogg. För ja, det är bara en! hahah antagligen bara nån vilsen själ om dan som råkar komma hit ;)
Men sorry iallafall att jag inte har uppdaterat här. Jag har vart ypptagen om man säger så. Väldigt ypptagen!

Jag chillade å käkade Ben and Jerrys med Lovan i fredags. Hon drog hem vid ett och då tittade jag på over the hedge i sängen å somnade precis innan slutet :P

 Pluggade exakt hela lördan å gjorde klart etologirapporten! Känner mej fett stolt över de!

Jobbade från 12:00 till 18:00 på söndan å åkte sen hem till min bejb! Vi möste å åt tårta! :) Hihi mymsit som fan.. jag älskar tårta!

Igår så var jag ju iskolan då som vanligt och efetr det jobbade jag, vilket gick skitbra! :)

Imorse gick jag faktist upp en halvtimme innan jag skulle till tåget! :D så jag hann duscha av mej å sminka mej lite. Men här kommer den stora grejen- när jag gjort klart min macka som jag skulle ha me mej på tåget så ska jag bara ta ett glas med proviva som jag dricker varje dag för min mage.
 Jag ser att den e lite ihoptryckt med en barbeque-olja flaska som står breve, men endå så tar jag den å då åker ju såklart BBQ flaskan ner i golvet, går sönder å det åker ut sånndär olja på hela golvet.
Jag har alltså typ tre minuter på mej nu innan jag MÅSTE gå för å inte missa tåget.
Fort som faaan börjar jag torka upp de där men olja e fan inte lätt å få upp å de funkar INTE bra med papper kan jag ju säga! Så jag står där me disktrasan å slabbar å dessutom så e ju skiten typ orange så det blir oranget överallt å skithalt eftersom de e olja. Jag får dedär på hela händerna å mellan tårna å ÖVERALLT! Tillslut fick jag bort typ allt men de va ju fortfarande halt å jävligt. Fick skriva en lapp till far min som va hemma så han inte skulle halka där sen :P H
inner knappt tvätta händerna ens! Sen får jag nästan springa till tåget å då luktar jag ju såndära kryddfan om hela händerna å har fortfarande olja mellan tårna så de e ju i skorna nu :/

Japp de va min morgon de! Nu till dagen. skola as usual. Brandövning på eftermiddan som va kul! fick släcka eld å sånnt! :D Fasst liite läskigt oxå.. :)

Sitter nu å ska göra de allra plutte sista på etologin med bilder å så och sen ska jag göra nån komplement uppgift i samhällskunkskap. Därefter bär det av till stallet och sötis hästen! <3<3

Måste göra dendär uppgiften nu dock! Tills dess!






                                                           PUSS OCH KRAM                            


RSS 2.0