Valborg

Taday it is Valborg! Mm, jag tog mej trots allt till skolan iadg även fasst det bara var en lektion! Stolt :D

 Sen bar det av hemmåt med Kalle. Alonso förljde oxå med för han skulle ta bussen från Vallentuna till Upplands väsby.

 Jocke komm precis nu hem till mej så vi ska nog laka mat nu, Pasta och kalkonbullar :).
Vid typ halv nio tar vi nog oss ner till brasan om det inte regnar för mycket! Dax att laga mat nu.






                                                                   PUSS OCH KRAM                       






Fina bilder på först mej och Jocke och sen jag och Kalle! Enjoy..









Palla allt

Idag var jag somsagt på expressen och DN med klassen, det var vell lagom trevligt! :) Sen var det bara en lektion till i skolan och den gick vell sådär för mej, mycket förvirring och ja.. allt blev knäppt helt enkelt!

Har tänkt mycket på min bästa vän idag oxå.. Josse betyder så mycket för mig och jag vet verkligen inte vad jag skulle göra av mitt liv om hon försvann.. Vad fan gör jag då? Jag vill inte ens tänka tanken.

Kom hem och klippte grenar till kaninerna att gnaga på, käkade "middag" Blev youghurt idag igen men jag pallade fan inte det så jag tog mackor istället.
 Skulle egentligen vart med min bejb idag men han kom hem sex imorse från en skiva och var kanske inte dagens roligaste att umgås med ;) plus att han skulle jobba matte så han fick sova och plugga och jag tog mej hem. Gav mig ut och joggade på kvällen. Kändes underbart nu när det är vår! Jag älskar att känna hur pulsen slår och adrenalinet bara exploderar, tröttheten efteråt och hur det stramar i musklerna! Endå tar jag mej inte tid att träna tillräkligt ofta, har så himmla mycket för mig hela tiden och hinner knappt med som det är nu.

  Vill absolut inte dra ner på ridningen eftersom det blir som meditation för mej, perioden då jag inte red så ofta i typ ett år så märkte jag stor skillnad på hur jag mådde och mitt humör! Jag behöver verkligen tiden i stallet och att få vara med hästarna så det tänker jag aldrig dra ner på. Aldrig i livet att jag skulle dra ner på att vara med min Kalle heller! Det är tillräkligt lite som det e nu bara för att man e så upptagen så nej nej alldrig! Tur att man går i samma klass och kan ses varje dag iallafall annars hadde jag nog aldrig klarat mej ;) Skolan går bra och jag hinner med men det känns endå som att det är mycket att göra, grejer som jag bokar hela tiden.. Jag får se till att ta en chilldag då och då annars kommer det gå utför! :P

Dags för mej att duscha och kolla på nått värdelöst tv programm!
                                                  




                                                         PUSS OCH KRAM                           


kan det vara sannt?

Simmade med skolan idag, det var trevligt! Fick dock veta att jag inte kommer få MVG i jumpa eftersom jag bara fick VG på uppvärmningen :/ det känns sådär med tanke på att jag var så nära...

Efter simmningen åkte jag till stallet! Red på volten idag och det gick jättebra, fick kämpa lite ett tag men sen gick han fin fint! :)

Fick yughurt till middag idag igen.. Kan det vara sannt? Vill ha lite riktig mat nu.. Får vell laga själv ;)

Kom hem vid halv rätt sent så nu får jag ta å fixa naglarna och sova lite.. Kanske kan ta mej upp i bra tid imorrn eftersom jag har sovmorron. Ska till expressen med klassen imorrn. Braigt eller sugigt? Återstår att se!





                                                    PUSS OCH KRAM                          


Bitterfitta är vad jag är!

Jag lyckas tamejfan ALLTID försova mej. Varje skoldag. Knappt några undantag, asså jag lyckas ta mej till tåget i tid men går upp ca 10 minuter innan jag ska dra till tåget. Vilket betyder att jag typ hinner springa på toa, borsta tänderna, på me kläder å dra. Endå så tycker jag de e skitskönt dom gånger jag lyckas ta mej upp i tid och kan käka frukost, fixa håret och sminket..
De e superskönt plus att jag faktiskt blir piggare då. Och endå ligger jag där som en jävla idiotfitta och sover varje morgon, trycker på znoos femtio gånger å sen springa till tåget. Jävla pucko!


Förövrigt undrar jag då samtidigt hur alla andra lyckas se så himmla tilfixade ut VARENDA JÄVLA DAG. Plattat hår i avancerad frisyr, noga lagt smink med fina små finesser. Äter alltid frukost hemma. Snygga välutvalda kläder. Hur fan lyckas ni? Om jag ser ut så så betyder det att jag hafft sovmorgon till typ 11 och alltså lyckats ta mig upp i tid.  Eller att morsan TVINGAT upp mig. Jag skulle gärna se sådär bra ut varje dag jag med, så snälla hjälp mej! Hur fan lyckas ni?


En sak till jag är bitter över. Sen när man sitter där på tåget å käkar äcklig macka, så sitter det fula jävla kärringar å glor på en. Som om dom alldrig sett nån äta förut eller? Det e förfan ingen stinkande salami macka eller nått och jag sitter inte å slafsar eller smular så vadfan glor dom på? Har dom inget bättre för sig än att störa sej på mej eller? Senare när man går av tåget så är det samma kärringar (35 och uppåt med snobbiga kläder- tror att dom fortfarande är unga och fräsha!) som är hur jävla fåniga som helst och trängs före i spärren och knuffas in i tunnelbanan för att få sitta två stationer innan dom ska av. Och dethär är nått jag verkligen observerat under mina två år i gymnasiet.

Orka va sån som dom.
 




                                                                  PUSS KRAM OCH BITTERHET                    


Kväll!

Gick i typ två timmar med konfirmander. Det var kallt å jävligt, men annars trevligt med trevliga ledarkollegor!

Har käkat den tidigare omtalade youghurten plus skorpor och te. Mumsig middag som vanligt ;)

Ska nu duscha, måla naglarna i nån fräsig kulör och sen sova my ass off! Livet e vell härligt?






                                      PUSS OCH KRAM                                            


Skola

Sitter i skolan och har estet! Rätt så najs men jag e hungrig som in i BÄNKEN! 

Hmm. idag ska jag till kyrkan efter skolan och umgås med plutt konfirmander! Vara en bra förebild och hoppas på att dom gillar mej ;) ( Varför dom nu inte skulle göra det?) Sen ska jag hem å käka middag.
Vet redan nu att morsan kommer köpa yoghurt till middag.. Så ja, det är vad jag har att se fram emot!


  




                                                                                    PUSS OCH KRAM                     


Jag <3 våren!

Hadde en mysig eftermiddag hoss Kalle igår! vi spelade kort och hadde oss, kollade på nya family guy avsnittet innan vi somnade, det var redigt bra!

 Började dagen idag med grodfilm i sällskapsdjur, den var intressantare än man kan tro! Dagen gick hyffsat fort och sen bar det va till stallet. Kom dit vid halv fem och mockade, fodrade till Carros Bosse oxå så det tog lite längre tid innan jag var klar! Tog en mysig tur i skogen och red lite på volten oxå,pållen var pigg och glad så det var mysigt :) ! Till middag åt jag delikata piroger och till efterrätt te och skorpor. Alltid lika kreativ! ;) 

Mami överaskade mig med att hon och jag ska boka en resa till Nådendal! Ett mysigt spa nån helg snart! Blev jätteglad och ser verkligen fram emot det. <3

Nu ska jag se klart Top Model, duscha och sen nanna kudden.



                                              PUSS OCH KRAM                         


Som jag sa, jag idag! plus söta tigrar på kolmården <3

 

Tjolahopp <3

Idag vaknade jag runt halv ett, tog en dusch och har nu käkat frukost- mackor och chai! :) Ska göra mig iordning lite för sen bär det av till Babe! Trodde att jag hadde fetaste sovmorgonen imorrn, men det var tydligen bara dom som har eng/matte. Så jag har dubbel lektion i Sällskapsdjur... Men men, det är ett trevligt ämne iallafall!

Kännsk knäppt att det är typ sex veckor kvar tills skolan slutar. Sen är det ett år kvar och efter det ska jag tydligen ut och jobba.. vafan? Har ingen aning om vart jag ska söka jobb, det lär vara svårt att få djurparksjobb här i Stockholm så man får nog flytta. Vilket ioförsig känns rätt lockande men samtidigt skrämmande! Aja det löser sig nog!

Kanske lägger upp en fin bild på min look idag sen! Har fattat att det är sånnt man gör på sin blogg ;)



                                                                               PUSS OCH KRAM                   


Me myselfe and I


Hallontankar

Nu har jag tydligen en blogg. Vem kunnde tro det egentligen? Men jag gillar att skriva och kanske, kanske KANSKE kommer nån stackars sate tycka att min liv är inntressant! Vet inte riktigt vad folk brukar skriva på bloggar eller hur så förväntningarna bör inte vara höga. Stava kan jag inte heller min jävel så det lär bli fel rääätt ofta å de får man vel stå ut med antar jag ;) 











                                                                              PUSS OCH KRAM                            


RSS 2.0