Glatt å livat!

Det gick skitbra för tjejen som red igår! Idde hadde inte blivit riden på ett par dagar men det gick skitbra endå! Hon var super trevlig också så jag tror det kommer bli jättebra :)

Däremot hadde Iddes foder tagit slut under de dagar jag inte vart där och ingen medryttare hadde sagt det till mig, såklart är det inte deras ansvar utan mitt men man hadde ju blivit glad om man hadde fått veta det :P Som tur är så kunnde min lille pappi skjutsa mej till granngården idag så det löser sig :) Niklas får hänga på äventyret ;)

Hadde lite info idag om utlandspraktiken! Är så sjukt taggad på den så det är inte sannt! Börjar bli dax att tänka ut vad man ska ha med sig så man inte missar något! Glömmer man nått hemma så är det ju inte superenkelt att få det skickat till Namibia från Sverige.. kommer vell fram när man åkt hem då lixom ;)

Förövrigt så är jag glad å grejer, lite stressad för skoluppgifter jag inte gjort men jag vet att det löser sig, det gör det ju alltid! Right?





                                                                          PUSS OCH KRAM             







Vår? Vinter?

Nu blir jag så jävla trött på dethär att det snöar flera meter snö och sen smälter det så det blir isigt och översvämning, men endå så vet man att det antagligen inte alls är vår.. utan det kommer säkert snöa sju meter igen! Bajs på det! Är svårt att hitta bra vägar att rida på också och det suger ju getpung :(

Idag kommer det iallafall ut en tjej som ska provrida för medryttare så vi får hoppas att det går bra! Den förra som provade gick det ju mindre bra med .. han vägrade helt enkelt att gå frammåt :P  Synd, för det var en skittrevlig tjej och man såg när hon red att hon var duktig.. men men det är Idde som ska välja inte vi!

Jag böjar bli lite nervös för Namibia resan nu, fatta att jag ska åka till afrika och ta hand om lejon å grejer? Skämtar du med mej?! De e ju tamejfan vad jag har drömt om hela mitt liv! Det dyraste jag gjort i hela mitt liv också och endå är jag skyldig mamma och pappa 12 000.- fortfarande ^^ Men det är det värt.. kommer bli riktigt jävla awesome!

Nu ska jag börja dra på mej lite kläder och dra till stallet, ha det gött!





                                                  PUSS OCH KRAM                  








2011 tamejtusan!

Nu ere ju nytt år och allt, får vell försöka blogga mer och kanske att folk kan läsa min blogg oxå ;) nyåret spenderades hos Lovan med trevligt folk :) Niklas sov här och sen gick vi upp vid typ halv fyra på eftermiddan, haha. så igår var jag helt död, satt hemma å glodde på tv bara :) idag har jag jobbat som tusan! Gjort rent i kaninburen, hämtat hem kaninerna som spenderat nyårsafton på 4H för att dom skulle slippa alla raketer, sen direkt till stallet. Red inte idag eftersom jag kom dit såpass sent och dessutom är helt slut..
Nu har jag vart hemma och bara tagit de lugnt för jag ska nämligen jobba imorrn! Inte skit telefonförsäljare utan jag har fått ett nytt jobb som personlig assistent :D har bara jobbat en dag men de e skitkul verkligen! Är astaggad och en aningen nervös.. man vill ju göra ett bra jobb! det är ju en människa man jobbar med och då vill man inte göra nått större fel, men det gick bra förra gången jag jobbade så det ska nog gå bra nu med :)

Jag hoppas dethär ska bli ett bra år! Bra hästår och bra jobb år! Hoppas verkligen på ett bra kärleksår!
 











                                                                 PUSS OCH KRAM                      






RSS 2.0