I senaste laget

Tjolahopp! Nu är jag hemma från hoppträningen!

Idag så har jag iallafall gjort endel av vad jag sa att jag skulle göra. Jag har kollat upp med körskolan emn det var skitsvårt att fatta hur man bokade å grejer så jag ska ta syrran till hjälp eftersom hon har kört där innan :) Jag gjorde inte rent i kaninburen.. men vafan hon klarar sig en dag till ;) Jag städade iallafall i huset vilket jag känner mig stolt över! Men jag solade inget, det blev ont om tid å sen så var det dax att åka till stallet för vi fick ett lass med hö som skulle in, har nu fina röda prickar på hela benen, och då menar jag upp till låren efetrsom jag hadde shorts på mig.. armarna är också vackert prickiga. Kanske inte det roligaste, folk kommer ju tro att man har nån galen sjukdom haha :P

Sedan åkte jag, Elin och elins pojkvänn Gustav och handlade mat eftersom Elin ska ha middag imorrn, hon fyllde nämligen år igår! Hela 21 år blev hon och det ska ju firas! Så vi handlade massa mat till det och när vi kom tillbax gick jag Elin och Carro till pizzerian och snaskade i oss lite fläskig mat.

Hoppträningen började vi inte med förrens vid nio kanske och då var det endå FORTFARANDE gansla varmt, dock kunnde vi rida i en timme iallafall men både vi och hästarna var ju rätt lagom svettiga efter ;)

Kommer inte hinna blogga så jötte mycket imorrn för jag har nämligen endel att göra!

Ungefär såhär kommer dagen att se ut:

10:30 VAKNA

10:40 VAKNA PÅRIKTIGT OCH KÄKA FRULLE

11:15 ÅKA TILL STALLET

13:00 HEM OCH DUSCHA

14:40 MÖTA UPP CARRO I BÄLLSTA

15.00 FOTA MITT ÄRR FÖR FÖRSÄKRINGEN

15:30 HÄNGA MED CARRO, FIXA OSS INFÖR KVÄLLEN

19:00 FÖDELSEDAGSMIDDAG FÖR ELIN

Kommer nog hinna blogga lite iallafall men som ni ser är det rätt fullsmockat så ni får inte bli argsinta på mig om jag inte hinner ;) Kommer ta bilder under dagen så ni får nått kul att titta på på lördag iallafall! Nu ere dax att kolla lite på Tv och sen sova så jag pallar med morgondagen ;)




Kväll

Blev tyvärr ingen galen historia om promenaden, den var helt vanlig och väldigt trevlig :)

Sedan satt jag mest och väntade på att folket som faktiskt bor i lägenheten skulle komma hem, kollade på film- Big Daddy och läste lite Min Häst tidningar ;)

Åkte hem och fixade lite med gammla bettan då det vart lite problem med kopplingsvajern. När det var fixat käkade jag lite, idag blev det köpe-pannkakor och lite räkor efterråt. Gottigt värre var det :) Räkorna var från västkusten som syrran tagit med sig idag, det är nog det godaste som finns, dagsfärska räkor direkt från västkusten. När jag var liten så brukade jag använda mina lördagsgodis pengar till att köpa räkor istället för godis när jag var på västkusten ;)

Seadan bar det av till stallet där jag och Idde rejsade runt i skogen en stund, nu sitter jag i min säng och har just käkat jordgubbar med mjölk och socker. Extra gott eftersom det var jordgubbar från vår egna trädgård!


Imorrn ska jag götra en massa grejer!

Städa ur kaninburen och rensa bort gammalt gräs

Städa i huset

Ringa körskolan

Packa upp

Lassa hö i stallet

Hoppträna

Och nånstans där i mellan hoppas jag hinna äta lite, sola lite och blogga såklart!


Låt oss hoppas på en riktigt solig morgondag!








Bildfattigt

Tjolahopp! Man hinner med mycket när man går upp i bra tid. Hittils har jag hunnit plocka ur diskmaskinen, damsuga, fixa i badrummet, packa det sista och gått ut med hunden, gett hunden mat, klätt på mig. Ah typ det.

Inte så intressant kanske. Men har man inget roligare att berätta om så blir det ju så.

Har lite blandade könslor över att Syrran å hennes grabb kommer hem. Känns lite jobbigt att åka hem nu när jag är så bekväm i att ha en hel lägenhet för mig själv, är ju så sjukt skönt! Man behöver inte tänka så mycket på andra utan du kan vara vaken och typ.. gå å duscha kl tolv utan att det gör nått för det är ingen förutom du som kan störas av det. Man kan titta på vilket TV programm man vill utan att nån annan kanske har en åsikt om vad som ska tittas på. Man behöver inte tala om för nån att man ska dra hemmifrån och när man kommer hem för då kanske dom kan vänta med middan och ja.. de e ju mysigt sånnt med när man bor flera men det är galet skönt att vara ensam! Dock har det blivit lite väl ensamt ibland så det var ju tur att jag hadde hunden att leka med :)

Fasst.. det är rätt skönt också att slippa gå upp kl åtta på morgonen när jag är ledig. Klart att man måste om man har en hund men det är inte riktigt min grej att gå upp tidigt asså.. Så det ska bli skönt, att få sova ut utan avbrott på 15 min kisspaus.  Kommer dock att sakna denna knäppa hund vid min sida. Hon är konstig på många sätt och vis men också så himmla gosig och genomsnäll att man bah vill behålla henne bredvid sängen förevigt! På tal om säng så ska det bli skönt att sova i min egna. Inget fel på denhär men det är ju nått visst med ens egen!

Nu ska jag och Emma ut på vår sista långpromenad iskogen för denna gången, kanske lyckas vi få till en knäpp hitoria om bajs igen, vem vet!

Oj juste, ledsen för att det inte vart en enda bild på senaste veckan men det är så att jag glömmde sladden hemma så hart inte kunnat lägga upp, ni ska få en bild på Emma iallafall men det är från syrrans arkiv!









                                       

Solsidan

Elin och jag drog till stallet tidigt idag men först stannade vi till på ICA Kragsta och handlade lite fika. Sen så spenderade vi heeela dagen i sommarhagen med våran saft. Vi brännde oss bara lite och Emma hadde det mysigt när hon fick springa omkring lös i sommargräset. Riktigt idylliskt var det.

Kl 19:30 började vi rida och även om vi bara red typ 35 min i lugnt tempo så svettades både vi och hästarna som faan, helt galet varmt.

Låt mig nu få berätta bajshistorian från igår.

Jag går med Emma från bussen, glad i hågen, låter henne nosa å vara huur långsam hon vill eftersom jag hadde väldigt gott om tid. Jag ser i ögonvrån att hon gräver lite lätt i diket, när jag vänder mig mot henne ser jag att hon tar nått i munnen. När jag säger åt henne att släppa det så gör hon inte det. Jag innser att det är något riktigt gottigt hon fått tag på. Jag börjar förtsöka bända och få upp kökarna men hon håller ihop dem jävligt väl, då plötsligt kommer det ut en liten bit. Det är bajs, med små vita maskar i. Fyfan i helvete vad jag skrek.

Plötsligt blev det väldigt mycket mer viktigare att få ut dendär skiten, jag skriker å gapar å sliter å drar men hon sitter lugnt å fint och bara håller kvar det. Så jag fortsätter att pilla ut små små bitar i taget av den där vidriga skiten full av maskar.. det absolut vidrigaste jag har vart med om på länge. När tillslut allt var borta, sköljde jag ur hela käften på henne med typ tusen liter vatten (eller inte, men iallafall allt jag hadde i väskan)

 

Just nu sitter jag och kollar på Solsidan och har det gött. Imorrn kommer syrran hem så då lär det bli bättre uppdatering än dem senaste fem dagarna!

 

 

 

 


hatar rubriker, vad ska man med dom till?

Goddag kära vänner! Idag så sov jag till elva, eller jag gick ut med Emma (hunden, och ja hon har ett människonamn) först vid nio sen somnade jag om.

Vid promenaden vid elva så drog jag på mig leggings och en tjocktröja. Det var jättevarmt och soligt men det upptäckte jag inte förrens jag redan var ute så jag sket i det och fortsatte knata. Stötte på en pappa med två små barn som sprang mot Emma och ville klappa, jag sa snällt att det var okej för Emma gillar barn och är ju van vid dem eftersom min andra syrra har två ungar. Så dom fick klappa lite och pappan frågade vad det var för ras och lite till. Men jag märkte hela tiden att han lixom tittade liite underligt på mig och lixom var lite obekväm. Tönkte först att han bara var en mesig svenssonfarsa som blir sådär stel vid konversering med främmande människor. Men när dem gått så tittade jag ner på mig själv och tänkte igenom hela situationen.

Nummer ett: jag hadde på mig; leopardleggings, en knallblå urtvättad sovtshirt (utan bh under) en vit tjocktröja från flugger färg, foppatofflor, håret ruffsigt som tusan och i en fet boll på skallen, lite smink utsmetat i nyllet.
Och nummer två: klockan var ungefär tolv på dan, det var jättevarmt. Är ju kanske inte den vanligaste outfiten som ses på gatorna i Kragsta.

Sen kan man ju också fundera på hur vanligt det är att en sånhär skummis som jag var ler lite gulligt och säger att hunden älskar barn. Klappa den.. KLAPPA!

Näe, men jag insåg själv att hela situationen var lite sjuk och blev genast generad..


Har även en äcklig bajs/ hund hostoria till men den får vänta tills imorrn då Elin sitter bredvid mig och inte pallar vänta längre.

Herrå och godnatt





glömsk

Har glömt blogga. Ber om ursäkt! Inget bra alls..

Igår så regnade det iaf så jag var inte i stallet utan jag satt hemam med hunden och när det slutade regna så gick vi ut på en lång promenad i skogen.. det var mysigt. Utom det ögonblicket då jag höll kopplet lite lealöst i handen och skulle fixa med jackan. Plötsligt rycks min arm av. Typ. Hundapan hadde fått syn på en ekorre helt enkelt, jag flög typ tre meter men landade på fötterna iallafall. Eller det ögonblicket då hon tuggade på nått, jag tog ut det. Det var nån slags bajs. Jag vill helst inte ha bajs på händerna. Men i övrigt, mycket trevlig promenad.

På kvällen käkade jag middag hos en arbetskamrat, det var även det jättetrevligt! God mat var det också :)

Idag så har jag inte gjort så mycket alls, vart i stallet med Elin och nu sitter jag hemma och kollar på Solsidan. Man måste ju ta det lugnt nån dag lixom. Kan ju inte alltid va i farten!


Min stora fundering idag är: varför gillar hundar bajs så jävla mycket? Alla slags bajs också. Lovar att om dom skulle få våran skit så skulle dom gladeligen käka upp det. Skitvidrigt. Sen gillar dom att gnida in det i pälsen också som nån slags parfym. Ännu vidrigare.

Så snälla hundar, sluta med detta. TACK! <3





Ensamma midsommar, nu är du här!

Sorry att jag inte bloggade igår men jag hadde missat datorn.. så fick ordna med det idag istället!

Igår så mös jag iallafall med Elin, vi käkade middag, kollade på film och snackade massa skit ;) Var väldigt mysigt! Idag så gick vi upp tidigt eftersom jag är hundvakt (hundar MÅSTE kissa kl 08:00, eller ja, när dom blir pinknödiga) så efter det käkade vi frukost och tog oss sedan till stallet, det var precis lagom väder idag, inte asavarmt men inget regn heller, helt jävla perfekt alltså :)

Sedan har jag.. kollat på vänner. Och käkat nudlar. Glad midsommar!

Jag är helt enkelt helt ensam på midsommar.. de e lite tråkigt. men Har man en hund me sig så är det svårt att hänga med på fester och annat, om inte annat för att jag inte vill att Emma (hunden alltså) ska behöva stå ut med tjo å tjim å fulla människor hon inte ens känner så jag stannade hemma. Päronen e på landet och syrrorna borta.

Helt ärligt så är jag faktiskt inte superbitter över det. Hadde såklart var mycket trevligare med sällskap och midsommar e ju en såndär mysig tradition men jag har aldrig vart den som värdersätter sådant superhögt. Typ midsommar, påsk osv. Jag tycker det är tråkigt och känner mig lite ensam trots hundsällskap men jag är inte sådär yberledsen precis. Jag är rätt trött.. Känns skönt att få glo på film och käka nudlar. Enda jobbiga är att chipsen är slut. Kan inte handla mer.. faan. Jag gillar ju chips. (var ju iof därför jag åt upp dom)

Jag åt iallafall lite midsommrig efterrätt! Jordgubbar :) Våra egna direkt från trädgården. Till jordgubbarna gjorde jag marängsmet. Och blandade i jordgubbarna som jag delat i bitar i dendär smeten. Det är så härligt gott att jag lixom slickade hela skålen. Lätt är det också.

Steg ett: Skär upp jordgubbarna i bitar.

Steg två: Kläck ägg och behåll bara vitan. Släng gulan eller ät upp den eller vafan du nu vill. Den ska inte va me iaf.

Steg tre: Vispa skiten tills det är supervitt och hårt. Man ska kunna hålla skålen över skallen utan att det trillar ur nån smet i håret på dig.

Steg fyra: blanda i jordgubbarna, förslagsvis med en sked.

Steg fem: Ät opp det. Gott :)

Ni får en helt ovesäntlig (vettefan om detdär är rättstavat, men inget är rättstavat. Är ens mitt rättstavat rättstavat?) bild på mig från när jag och Kalle hade praktik på havets hus. Jag rensar musslor. Väldigt vacker!









                                   



Dagens dag

Har jobbat 10:30 till 18:00 idag, vi var först nere i centrum och käkade lunch i solen och sedan for vi till Täby Centrum och tittade på bio, Kung Fu Panda 2. Den var riktigt bra! Vill hemskt gärna se en trea.. haha verkar som att det kan bli det med tanke på slutet.

Efter jobbet for jag direkt till stallet, red inte idag för jag kännde mej slapp och hadde lite bråttom, så det blev ett pass med frihetsdressyr och klickerträning vilket gick riktigt bra :) När jag kom hem var det bara att ordna massa inför hundvaktsveckan och sedan ha ett seriöst samtal med mina föräldrar angående min framtid. Jag gillade det inte.. alls.

Eller jo, det är bra att veta vad jag MÅSTE göra och lixom vad dem har för förväntningar på betalning av hyra osv men det är sjukt jobbigt på det sättet att jag måste inse själva att jag måste ta en massa ansvar nu, jag kan inte sega vidare. Har lixom levt i en seg bubbla och skjutit upp allt nu ett tag enbart pga jag mått lite halv bra eftersom det hänt så mycket tråkiga och jobbiga saker de sista veckorna. Men nån gång måste man ju ta tag i saken och det börjar bli lite bråttom för mig. Hatar bråttom. Gillar slappt. Mycket skönare så. Fasst bara för stunden och det vet jag.. men jag gillar det inte.

Sånnthär får mig att hata mitt tolv till femtonåriga jag för att jag inte uppskattade den tiden mer. Så slappt men endå tillräckligt gammal för att ha endel frihet och en massa kul. Men så såg man ju inte på det då. Kommer antagligen se den tiden jag har nu helt annorlunda när jag är trettio. Jag gillar inte det heller.


(gillar inte heller att jag är bitter. Hatar bittra människor. Sluta vara bitter)




 

 


bilder och återigen cashew

Här ska ni minsan få ett par bilder från helgen! Först det, sen ny uppdatering.


 Lovans vackra nylle då vi just ätit klart


 Mitt ännu vackrare nylle!


 Manda dök upp med sitt vackra nylle hon å!

 

 Lite paj som blev över från lördagskvällen



Ja, nu har ni fått se dessa intressanta och fina bilder! Igår jobbade jag alltså, vi hängde inne i stan hela dagen, jag kollade lite på långklänningar, ni vet sånnadär som alla har just nu? Har alltid trott att jag med mina vackra kurvor skulle se lite fläskig ut i en sådan men faktum är att det såg rätt bra ut! Dock kostade den jag ville ha 259 spänn så jag hämmade mina känslor lite och bestämmde mig för att vänta tills jag vet hur mycket jag får i lön denna månad, sjukt mycket vuxenpoäng på det?! När jag kom hem så var jag galet trött, så jag pallade inte blogga, ber om ursäkt till er som väntade ivrigt men förgäves!

Idag så vaknade jag runt halv tolv och gick då upp och käkade en delikat frukost. Bestämmde mig redan igår att jag skulle göra rent kaninburen idag då det är enda dagen jag är ledig innan midsommar och allt, efter det ska jag även vara hundvakt till min systers och sambos hund så då kommer jag inte hinna. Måste bli idag alltså. Fasst det hindrade mig ju inte från att ta goooood tid på mig innan jag började. Kollade på massa onödiga program på tv, drack lite kaffe och ja ni vet.. drog ut på det. Sen när jag väl fick arslet ur vagnen och gick ner till förrådet för att hämta skottkärran så började det regna. Hadde inte regnat på hela dagen. Fan. Men ja, jag är faktiskt en sån som bara fortsätter och gör klart jobbet istället för att snabbt springa in och gömma mig i värmen, så drog på mig en poncho och körde på. Det tog typ.. två timmar. Berodde på att det för det första är en jävligt stor bur, för det andra så har det blivit sjukt mycket spillhö, och hö är luftigt så det blev lixom flera skottkärror med hälften hö hälften luft jag gick upp med, för det tredje så har kaninjäveln grävt gångar i hela skiten så man får fan böja sig som en annan yogamästare för att komma åt längst in, för det fjärde så ska man släpa upp skottkärran en bra bit upp i skogen till komposten, det är en knölig stig med massa stenar och feta rötter = skitjobbigt och det tar fan tid att komma fram. För det femte, det spöregnade större delen av tiden, allt blev tungt och jobbigt. För det sjätte så var jag extremt nogrann, byggde även om lite i den så det tog sin lilla tid det me!

I vilket fall så var jag döhungrig efter så jag åkte ner och shoppade lite mat. Köpte även cashewnötter med sourcream and onion smak som jag mumsar på i detta nu! Fan va göttigt de e. Nästan som chips!







helgens händelser

Har uppdaterat så dåligt det bara går, inget alls. Så här e en kort update så får jag uppdatera mer ikväll eller imorrn :)

Fredag: Käkade middag med Lovan, lite senare kom Manda förbi så spelade i spel och drack ett glas vin. Mycket trevligt må jag säga! Har underbart vackra bilder (hehe) som jag lägger upp senare :)

Lördag: Konfa repetition, sedan följde Sabbis med mig hem och vi kollade på film. Amanda kom senare och då käkade vi middag alla tre :) Adam kom ytterligare senare och då skrev vi ihop tal och små hälsningar till ungdomarna!

Söndag: Ungdomarna (gillar uttrycket som, faaen) konfirmerades, efter det drog jag hem och sedan hämtade Elin upp mig och vi for till stallet. Det spöregnade så vi satt i typ tå timmar å snackade, drack varm choklad och läste Min Häst tidningar ;) men sen red vi ut i full regnmundering i en timme :)


Ldesen att jag inte hinner lägga upp nått roligt just nu, men jag ska åka till jobbet om fem minuter och jag vill hinna borsta tänderna :D







Regnus!

Idag vaknade jag vid elva av ett telefonsamtal och efter det kunnde jag inte somna om så jag gick upp. Käkade frulle och har sedan tittat på en film, Valiant heter den, det är en animerad barnfilm men den är fan rätt kul för människor äldre än tio oxå ;) Har sett den.. cirkus femhundra gånger, har inte tröttnat än!

Snart så ska jag dra på mig galonbrallorna och åka till stallet, senare ikväll så ska jag leka lite med min käre vän Lovan! Kommer bli mycket treligt, är inte helt säker på vad vi ska göra än men vi har alltid trevligt ihop iallafall!


Låt dagen börja.





ångest, typ

Nu är jag vuxen, nu är jag klar med skolan, nu kan jag slappna av, nu kan jag börja mitt liv, nu ska jag..

Ingen jävla aning om vad jag ska göra. Jobba lite i sommar, men sen då? Ingen aning.

Känns soft men mest sjukt skrämmande, lixom i bakhuvvet. För nu måste jag faktiskt ta ansvar. Det finns ingen skola att gå till, jag har inget att göra. Jag kommer absolut inte får glida runt här hemma utan att betala hyra hur länge som helst (vilket jag tycker är skitbra, man lär sej ta ansvar och betala för sigsjälv och det är inte mer än rätt)  och den lönen jag har har nu räcker gott och väl just nu men inte om jag betalar hyra, speciellt inte med häst osv.

Jag. Kommer. Aldrig. Mer. Gå. I. Skolan.

Galet tamejfan, skolan e ju allt man har gjort sen man var fem. Allt har egentligen kretsat kring det, de flesta kompisárna har man hittat i skolan eller via skolkompisar (läs fjortisfester) man är ledig utefter lov som skolan bestämmer, vad och hur mycket man hinner göra på fritiden avgörs av skolan. Stress eller liknande- hos mig iallafall har för det mesta orsakats av skolan.

Men nu ere slut. Vill både skratta och gråta (missförstå mig inte jag är sjukt glad att slippa skiten, är helt galet trött på att plugga men det är denhär ovissheten om vad som händer nu som orsakar gråtdelen)


I vilket fall så hadde jag en galet rolig dag igår! Inget regn förrens jag kom hem till vallentuna igen och det regnade inte på kvällen när vi gick ut heller. Entourage var vell helt okej, jag har aldrig vart där förut men det var bra! Lite dyrt kan tyckas (iallafall om man är van att hänga på dräggställen som Blå, haha) men helt klart högre klass på människor om man nu bryr sig om sånnt, var en jättegullig tjej på toaletten som grattade mig och Erika på studentdagen och ville bjuda på drinkar, kramade om oss och man märkte verkligen att hon menade det när hon hoppades att studentdagen skulle bli den bästa i våra liv. Men satan vad svårt det var att ta henne seriöst när hon hadde lika smala armar som.. ja asså jag har nog ingen kroppsdel som är så smal, utom möjligtvis fingrarna men det är att överdriva litegranna, hadde hon vart så smal hadde hon vart död, men typ så iallafall. två sjukt onaturligt formade silokontuttar som lixom, trängde ur kläderna. Det var tillochmed en bröstvårta som kikade ut lite försynt. Läpparna var bara för mycket helt enkelt. Och på hela detta så hadde hon en (ganska ljus men den fanns endå) mustach? Hur fan kunnde hon missa att bleka den om hon nu är så fixerad vid utseende som jag endå tar mig friheten att tro att hon är? Dagens funderare. Hej och godnatt

Bjuder på en inte jättesnygg men inte sketaful bild från igår!










                                 



Studentish

Heluu allihopa! Jag har inte uppdaterat på ett par dagar pga jag har hafft mycket och göra och dessutom vart väldigt ledsen då min älskade kanin dog i lördags morse. Jag vet att väldigt många tycker det är lite konsigt att man är så ledsen över en kanins död att man inte orkar dela med sig av det på sin blogg men min kanin var så otroligt mycket mer än så, han var för det försa en stor kanin (fransk jättevädur) och han var helt präglad på mig vilket betyder att han var sjukt tam och trodde parktiskt taget att jag var hans mamma. Jag kunnde gå ut med honom lös i skogen och han höll sig nära mig och sprang ALDRIG iväg. När han hadde tovor kunnde jag ha honom liggandes på rygg i mitt knä och ta bort dom med en elektrisk rakapparat utan att han gjorde något. När jag hadde honom löspå gräsmattan och låg å solade kunnde han komma och läga sig jämte mig och sova. Så ja jag såg honom mer som en hund faktiskt och blev sjukt lessen.

Nu ska vi inte prata mer om sånnt tråkigt utan vara glada! För jag tar fakking studenten imorrn! Har fixat monsterlånga naglar, tvättat håret, rakat benen, strukit klänningen och lagt fram kläder att ha på flaket! Kommer bli en galen dag det är ett som är säkert!


Pallar fan inte skriva mer nu då min data fått nått fel  texten blir konstig å när man rättar så fösvinner text å skit, haha, så de e därför de är mer stavfel än vanligt :P









                                  

snyggers

Nu ska jag snart bege mig ner till tåget och bio med Jocke. Var helt galet varmt i stallet asså, red bara 35 min för det var så jävla varmt, det rann svett från både mig och Idde!

När jag kom hem så käkade jag snabbmakaroner (Idag igen, morsan tjatar arslet av sej på att jag inte får käka bara det för då kommer jag få näringsbrist å sånnt, men vafan, tänk på allt annat jag käkar? glass, ostbågar.. sketbra, hela kostcirkeln!) sen duschade jag så inte hela bion skulle dö av äckelsvettlukt. Har fixat till mig lite nu, smink å sånnt, jag blev rätt snygg faktiskt! Tyvärr så blev det bara jättefula bilder hur jag än gjorde så ni ska få en snyggbild från en annan dag istället haha ;)

På tal om snygg. Varför har tjejer och killar så svårt att säga att de e snygga? För jag menar bara för att jag säger att jag är snygg idag så betyder ju inte det att jag inte vet att det finns dom som är snyggare än mig. Klart det finns, men jag är fanimej snygg just idag, eller denhär timmen eller denhär veckan, vad det nu kan vara. Sen att inte alla tycker det, de får man ta helt enkelt. Alla tycker inte lika och det vore sjukt om vi gjorde det. Men just nu känner jag mig snygg. Faktiskt, och jag ber inte om ursäkt.










                                    



Jocke fo sure

Vaknade vid 11:00 idag, la in en hög me tvätt i maskinen (så jävla intressant, jag vet!) Och har nu käkat frulle :)

När tvätten är klar så ska jag fixa lite på mitt rum och sen bär det av till stallet! Ska nog ta en skogstur idag :) Det är ganska varmt och det känns lite svalare att rida i skogen än på sandvolten där det är gassande sol hela dagen, kommer bara kunna rida en kort stund då!

Efter det ska jag hem och duscha, fixa mig lite snygg och dra in till stan och möta Jocke, vi ska nämligen på bio och se baksmällan två :) Jag var inte hemma när han fyllde år så det får bli att vi firar det nu, vi kanske ska ut sen på källen också men i får se vad som händer :)











                                     

sovarN

Tjolahopp! Det var sjukt kul igår, skitmysigt på Josses mottagning, satt och mös på deras fina altan med vänner och släkt, senare på kvällen så drog jag, Josse och Johanna till en studentfest, där var det riktigt livat! Inget överdrivet men det var trevliga människor och jag hadde riktigt kul :)

Idag så kom jag hem vid 11:40, käkade lite och sen så skulle jag bara "lägga mig och vila en liten stund" ställde klockan på 14:30 så jag helt säkert skulle hinna duscha och göra mig lite snygg inför studentmiddan som började kl 18:00 i Alvik.

Klockan 17:00 vaknar jag av att morsan kommer hem från jobbet. Så. Jävla. Fail.
Jag har alltså inte vaknat av mitt alarm och då är det endå ett sånnt som bara fortsätter i typ en timme med fem minuters intervall- om man inte stänger av det. Dessutom hadde Josse ringt men det hadde jag inte heller vaknat av. Så jag missade min studentmiddag enbart för att jag var bakis och bara sov typ en, två timmar under natten. Fyfan asså jag blev så ledsen och arg på mig själv. Men vafan sånnt e livet anatar jag..

Istället så rensade jag ur mina garderober (man får så konstiga initiativ när man är bakis) Det blev en hel säck med slängda kläder och sen så sorterade jag, hängde upp på galga och shit, det blev rätt bra :)

Men det får mig att fundera på hur olika vi fungerar. Innan hadde jag bara allt i en enda röra, på hög lixom å inte ett skit på galgarna. Flera gånger har jag gjort samma som nu, rensat ut och hängt upp, vikt och fixat. Det slutar iallafall alltid på samma sätt igen, allt i en rörig hög. Precis som att mitt rum är en enda röra. Även när jag har det städat så är det en rörig kännsla över det, mycket grejer, saker på väggarna överallt, mycket prylar osv. Men jag triv så, jag hatar när det är för mycket ordning! Däremot så gillar jag ordning i andras hus eller sovrum. Tycker det är så snyggt och önskar att jag också kunnde ha så, men sen kommer jag på migsjälv med att jag verkligen inte skulle trivas med det. Mitt sätt att vara är rörigt och jag trivs med det! Å andra sidan så vet jag ju att det blir så mycket enklare att leva om man har ordning på grejerna. Allt i rätt låda, på galgar, rätt ställe i rummet osv men det blir lixom aldrig så oavsätt hur mycket jag försöker :P

 I stallet så har jag helt tvärtemot. Jag har stenhård koll på allt och vill att det ska ligga i ordning! Jag gör allt i huffsat samma ordning varje gång och är noga med att göra rent benskydd, krubba, vattenhink, bett och att hänga upp allt på rätt ställe och på rätt sätt, dessutom ska det gärna se snyggt ut!

Jag har kompisar som har såndär totalkoll på allt oavsätt, jättefina rena rum som ALLTID är städade och allt på sin plats. Kikar man inn i deras garderober så har de allt på galgar och i rätt lådor, har tillochmed vänner som kör efter färg i allt från strumplådan till jeanshyllan. Och de trivs inte om det ändras i den ordningen.

Tänk vad olika man kan vara, och vad häder om man träffar en partner som är helt olik ensjälv? Man ska ju endå leva tillsammans i samma bostad. Hur löser man det då?














                                  

                                                            En del av mitt lagomstökiga rum



                                   

                                                                  Organiserad ny garderob!




Skolan

Sitter i skolan nu och ska snart gå till lunchen, jag kom faktiskt upp i tid imorse! Inte i tid som för alla andra men jag han borsta tänderna å välja kläder iallafall :) haha!

Senare idag så har vi somsagt idrottsdag och det är lixom olika grenar mot de andra klasserna, brännboll och liknande, våran klass brukar vara rätt bra faktiskt ;) i år kanske vi vinner!


Kommer ju somsagt att gå på Josses mottagning och det resulterar ju i att jag kommer hem sent eller jättesent så kommer antagligen inte blogga mer idag!


Tänkte avsluta med att fråga er om ni känner nån eller själva kan tänka er att hjälpa mej med bloggdesign? för jag suger apa och just nu vet jag att det ser ut som skit.. som apa faktiskt, så snälla nån som kan tänka sig att göra en enkel och gratis? Snäääälla!





Fan va najs me lite blod

Lagade middag till mig och papi idag (kors i kökstaket) blev räksallad! Till efterrätt gjorde jag pannkakor med honungsmelon :) Det var jättegott! Inte lika gott som med vattenmelon men vafan de fanns inga halva vattenmeloner när jag handlade och jag vill fan heller trycka ner en hel vattenmelon i väskan å brumma hem me den på axeln!

Åkte sen till stallet och hadde hopplektion för Emelie. Det gick skitbra idag, vi satte upp en evighetsbana som Emelie hittat på som innehöll en oxer och två rättuppstående hinder. Hon trodde den skulle bli svår för mig och Idde men vi klarade den helt över förväntan! :D Eftersom det var så innåthelvete varmt så höll vi inte på så länge men det var alldeles lagom endå!

När jag kom hem så duschade jag och rakade benen, passade på att raka bort halva huden oxå. Var verkligen skitskönt! Eller inte.. kuken va ont de gjorde asså, å det blev blod i hela badkaret.. ursh va vidrigt men ja nu har jag ickekliande ben igen! Kollade på DH och Cougartown i sällskap av sådär alldeles lagom sega ostbågar! omnom

Har inte gjort ett enda skolarbete idag som jag skulle göra.. börjar få lite ångest, men ska till skolan imorrn iaf så då borde det ordna upp sig :)
imorrn är det även idrottsdag i skolan vilket brukar vara ganska kul så det blir nog bra.
Josse- en av mina närmaste vänner tar studenten oxå! Så jag ska på mottagning på kvällen :) Kommer bli skojj!













                                   

                                                                           Papi och maten







Känns bra med lite minus pengar till tandläkarn

Missade min tandläkartid. Så jävla morgontrött är jag! Vaknade 08:20, tandläkartiden var tydligen 08:10 innsåg jag då efter rotande i kalendern. Så då pang bom somnade jag om! Innsåg senare att det nog hadde vart ett smart drag att ringa ner till dom och förklara (ljuga ihop) nått om att min bil var trasig eller att jag blit magsjuk eller nått för då hadde de kanske kunnat vara lite snälla å bara bokat om tiden, nu kommer jag ju få betala å piss. Bara för att jag försov mej min dumma apa.. Men jaja sånnt e livet! inget att gå runt å vara bitter för. (kommer vara det endå i typ en månad men man kan ju alltid försöka låtsas lite)

Så sen vid tolv snåret gick jag upp och käkade min frulle i trägårn på baksidan, det var trevligt och obehagligt svettigt. Sjukt varmt idag asså! Nu sitter jag här och fösöker inntala migsjälv att jag gör nått skolarbete fasst jag verkligen inte gör något ens i närheten av det. Ska vell börja.. snart.


Har funderat på en rätt komisk sak ett tag. Jag är nämligen en såndära facebookstalker numero ono. Jag kollar helt enkelt in de flesta av mina vänners foton, walls osv helt enkelt för att jag har tråkigt och är lite nyfiken. För det mesta så är sakerna som skrivs helt ointressanta för mig om det inte är nån av mina nära vänner. Bekanta, vänner man inte umgås med så ofta och liknande skiter jag egentligen i vad de sysslar med. Men en sak jag upptäckt med mitt stalkande är att bland de flesta kan man lätt urskillja vem de vill ligga med/ gillar / är på g med eller vad man nu väljer att kalla det enbart genom att se hur de skriver till varrandra. Då är det flera saker som spelar in;

- antalet gånger personen kommenterar och gillar, bilder, statusar osv.
(här måste man dock se till personlighet, vissa är bara apjobbiga (typ jag) och kommenterar och gillar allas saker lite hit och dit)

- antalet meddelanden som skrivs på wallen för helt onödiga anledningar, hellst är de uppmärksammhets meddelanden eller fösök till att vara gullig, rolig eller en uppenbar pik om kärlek eller sex.

- sättet de skrivs på. Man kan lixom se om personen är intresserad. samma som innan, försöker man vara gullig, rolig eller retas, skriver små saker som söto eller gör extra små smiliesar?
(här får man dock oxå se till individ, vissa skriver på dethär sättet till alla eller oxå så är de bara gulliga, roliga eller gillar att retas av naturen, men det kan lätt räknas ut genom att titta hur personen i fråga skriver till övriga personer)

I vilket fall har det hännt mer än en gång att jag inte blivit ett dugg förånad när det står blabilubi blaha har ett förhållande med bloppibapi holilo. Frågan är vell om det är jag som är smart, uppmärksam och bara lite obehaglig eller om människan är så uppenbar med vad de vill?





Hemma igen!

Tjolahopp! Sorra att det inte blev nått hejdå inlägg men jag fick skitbråttom och sen så var det sjukt dålig mottagning i Dalarnas skogar så det gick inte att mobilblogga heller vilket jag då räknat med att det skulle!

Har iallafall hafft en bra vecka med mycket roliga upplevelser. Har alltså vart ledare på ett konfaläger för den som missat det ;) Har saknat Idde helt galet mycket dock, är sjukt trött och det känns jävligt bra att ligga i min egen säng igen!

När jag kom hem så var det allra första jag gjorde- mata kaninerna. Haha, sen så tog jag upp min blöta bikini och handduk ur väskan så det inte skulle mögla (sket helt totalt i resten, det brukar lixom packas upp av sig självt efter ett tag när man vill använda grejerna som är däri) sen satte jag mig SÅKLART framför dator och kollade facebook. Hadde endast sex händelser och två meddelanden. Vafan va oälskad man är, eller inpopulär vad vet jag? Fasst jag lyckades komma in på facebook på mobilen en gång under veckan och då hadde jag rätt mycket (detta är ett larvigt försök att rädda migsjälv mfrån att känna mig värdelöst och oviktig och det funkar ganska bra faktiskt) sen har jag suttit här och kollat bloggar osv. Blev skitglad när jag fick veta att vi bara har en helt oviktig lektion imorrn som jag kan strunta i och därmed är ledig! Sen kom jag på att jag ska till tandläkaren kl 08:30. Verkligen UNDERBART. fml säger jag bara.

Men jag lär åka hem direkt och sova lite till efter det iallafall, sen bär det av till stallet!

Är så sjukt trött så jag pallar inte komma på nått roligt just nu det får bli imorrn! Nu ska jag sova.





RSS 2.0